20 noiembrie, 2009

Tu ai zîmbit azi?

         "Un zambet este o lumina la fereastra sufletului, ce iti arata ca inima este acasa"

 Zambetul e o pastila pe care o daruim sau o primim gratis. Este mai eficient decat orice medicament.

       Cele mai dulci zambete sint ale copiilor. Un astfel de zimbet ma bucura pe mine in prezent, unul care vine de la nepotelul meu-prezent pe la bunici pret de doua saptamini. Senzatia, placuta, este unica. In fiecare dimineata cind ma trezesc alaturi de el imi zambeste, apoi ma cuprinde de gat, imi da un pupic...si imi sopteste"Gata nani!!!" Il intreb cum a dormit si raspunde:"bine...". Peste zi umple casa de bucurie.


           Am gasit ceva interesat pe internet despre puterea Zambetului:
Zimbeste
Zambeste celui ce te iubeste
Sa simta iubirea ta.
Zambeste celui ce te uraste
Sa simta ura ta.
Iar daca cel pe care-l iubesti nepasator te paraseste
Asculta sfatul meu ZAMBESTE.
Zambetul celui care sufera este mai dureros decat lacrimile celui care plange…
http://www.imaginelife.ro/dragoste/articole-de-dragoste/zimbeste/

     Cineva a spus ca Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirile lui o viata intreaga. Daruind Zambete primesti Zambete, iar calitatea Zambetului depinde de tine.
    Fie ca Zambetul sa joace mereu pe buzele noastre. Sa Zambim Soarelui, Cerului, Pamintului. Viata e frumoasa, minunata. Traieste, Iubeste cu pasiune si fara limite, si nu ascunde Zambetul. Sa Zambim in ciuda tuturor celor triste din jur. Sa Zambim - fericirea e alaturi, doar sa intindem mina, pur si simplu sa Zambim, si ea va veni singura in vietile noatre!!!!!!!!!!!
Nu uita sa zambesti!

"In orice zambet, muschii faciali implicati in acest proces complex trimit mesaje la creier, provocand o crestere a productiei de produse chimice naturale responsabile de starea de bine. Si nu numai atat! Un zambet adresat cuiva iti va aduce si placerea de a-ti fi adresat si tie unul!"



Un comentariu:

  1. cea din'taia oara cand am citit tot blogul a fost azi. e super tare, imi place foarte mult gandurile. o s-al urmaresc cu atentie.

    RăspundețiȘtergere