13 noiembrie, 2009

Puterea gindului

“Daca ne-am da seama cat de puternice sunt gandurile noastre, nu am mai avea nici un gand negativ.” Pace Pilgrim
         Se spune ca gindurile sint asemanatoare picaturilor de apa. Un gind, ca si o picatura, nu inseamna mult. Iar apoi noi repatam gindurile din nou si din nou, si pe covor se formeaza o pata umeda, dupa o balta mica, apoi creste marimea ei....iar mai departe-un lac, riu, mare si in cele din urma un ocean. Daca avem ginduri negative, pline de ura se formeaza un ocean murdar si otravit. Gindurile pozitive, senine, pline de iubire formeaza un ocean curat ca cristalul, ce tot te atrage sa savurezi apele lui racoritoare.
      Orice gind pe care il emitem este ca un bumerang. Trebuie sa fim atenti ce gindim, ca tot ceia ce iese din mintea noastra se intoarce inapoi. Daca simtim ura- ura se Va intoarce inapoi contra noastra, Iubim-vom primi iubire inapoi.
       "Tot ceea ce sintem este format din gindurile noastre".....avem ginduri rele-sintem rai, avem ginduri de frica-sintem fricosi, lasi, avem ginduri de bucurie- simtem bucurosi, daca avem ginduri de fericire-sintem fericiti. Iar daca avem ginduri pline de Iubire-simtim Iubirea.
      Tot felul cum gindim si sintem influenteza si pe cei din preajma noastra" atunci cind ne aflam in preajma unui intelept, simtim o stare incredibila de calm; pe cind atunci cind ne aflam in compania unui om egoist sau rau, nu ne simtim in largul noastru. Explicatia consta in interferarea aurei noastre cu aura inteleptului, ce emite vibratii de pace si liniste, ori cu aura egoistului, ce emite vibratii malefice ale unor ginduri rele".
       Gindurile sint de doua tipuri:pure si impure. Gindurile pe care noi le vom alege -este pensula, cu care vom aplica culorile pe pinza vietii noastre....Asa deci trebuie sa avem tot timpul ginduri pure, senine, pline de iubire si sint sigura ca vom obtine un tablou al vietii plin de culori vesele. Sa nu Va fie frica sa Visati, sa Iubiti si sa stiti "totul e posibil in lumea asta cu Soare"
      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu