15 martie, 2010

"Dansul este puţină nebunie care ne face tuturor mult bine"

    Incredibil, dar adevarat: atunci cand te simti rau, cand ceva nu merge bine in viata personala - ar trebui sa incerci....sa dansezi! Dansul, dupa cum sustin si oamenii de stiinta,  poate schimba atitudinea noastra fata de viata.

"Dansul este o formă de comunicare: între tine şi corpul tău, între tine şi ceilalţi oameni. Este o comunicare nonverbală, spontană, ceea ce implică participarea atât a conştiinţei cât şi a subconştientului, o comunicare într-o situaţie destinsă, securizantă, pe care o creează ritmul muzicii şi convenţia socială care asociază dansul cu momente de divertisment, de "distracţie". Dansul are funcţie terapeutică"
   Viata in dans dezvaluie pasiunile si emotiile, pe care noi oamenii  le ascundem bine sub masca politetei si indiferentei. Dansul e ceia ce ai in interior, dansul e apropiere si intimitate, dansul e iubire. Sint sigura ca daca esti capabil sa iubesti este suficient pentru dans, restul vine de la sine.
Mark Twain spunea:"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cum nu ai fi suferit niciodata din dragoste. Danseaza ca si cum nimeni nu s-ar uita". Deci danseaza, danseaza...Savureaza darul naturii...Iubeste, Danseaza si Zambeste!!!!!

2 comentarii:

  1. este chiar hilar ce scrii aici... cand iti este rau nu prea iti vine sa dansezi...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. dar tu incearca sa dansezi!!! apoi zi e hilar ori ba...!

    RăspundețiȘtergere