28 ianuarie, 2011

Horoscopul celtic!!!!

    Dupa horoscopul celtic sint zodia artarului, poti afla si tu ce zodie esti pe http://www.flu.ro/articole/Cultura_urbana/Horoscopul_celtic_partea_I.html. Ma mira sa descoper in descriere si ceva adevar. asa deci:
ARTARUL: 11 aprilie - 20 aprilie; 14 octombrie - 23 octombrie.
Cochet, curat, bine-întreţinut, artarul apare adesea acolo unde se intampla cele mai interesante lucruri. Este la moda. Nu este o persoana obisnuita, e plin de energie, de veselie, este neobosit. Stie sa fie mereu printre primii. Uneori este catalogat ca egoist, individualist. Desi in sinea sa nu este un tip foarte curajos, este genul care isi poate asuma cele mai mari riscuri pentru a-si trai viata asa cu vrea, fara sa-i pese de bani.
Nu-i place sa stea prea mult pe acasa, prefera sa fie in locuri publice si sa cunoasca oameni noi, fiind si foarte priceput in a-i scoate si pe ceilalti din casa. Insa este un tip de incredere: nu va judeca ce fac ceilalti si nu isi va incalca promisiunea de a tine un secret. Artarul are intotdeauna multe planuri in minte, multe dintre ele foarte ciudate si excentrice. Ii plac noutatile, ideile curajoase, dar foarte rar isi pune in aplicare propriile proiecte. Este si o persoana destul de cinica. Nu ii place si nu ii pasa de ce crede lumea. Ba dimpotriva, se simte bine cand este barfit sau vorbit de rau.
In dragoste, este o persoana complicata, capabila sa ofere surprize mari. Nu va fi insa fericit decat cand va gasi o persoana care sa gandeasca la fel. Inteligenta sa este stralucita. Fire versatila, el va reusi sa depaseasca problemele si sa isi foloseasca imaginatia si intuita.
Caracteristici generale: pofta de viata, umor, capacitate de deductie, fire analitica.

2 comentarii: