10 decembrie, 2009

Darul generos al naturii - SARUTUL

"Sarutul e punct-si-virgula in gramatica dragostei" Hagop Baronian

     "Sarutul - fenomen contextual. Satutul poate avea o sexualitate salbatica, romantism absolut, sau poate exprima recunostinta deplina, sau poate fi o marturire de Iubire si Afectiune. Primul sarut al partenerului ofera un sentiment nou, incomparabil cu altele." Asa definitie a sarutului este data de antropologul  Dr. Helen Fisher.
       Intr-adevar, intre sarutul cu pasiune, atunci cind partenerii isi musca buzele unul altuia aproape pana la durere, si cel de zi cu zi, pupicul "de lucru" in familie la bucatarie inainte de plecarea la munca, se afla un abis.
Saruturi persistente, calde, gingase-lenoase, jucause si altele, altele, altele....fara ele viata noatra ar fi gri, ca mancarea fara sare si condimente.
       Apropo, oamenii de stiinta au descoperit ca pentru noi femeile sarutul e principalul fel de mancare, cu alte cuvinte un sarut magnific ar putea inlocui sexul: "Pentru femei este foarte important sarutul, in timp ce barbatii pot trai cu usurinta si fara el" a concluzionat pe baza unor cercetari sexologul din Bremen, Ingelore Ibberfeld.
       E important sarutul cred intr-un cuplu si e placut din cand in cand sa privesti in ochii celui drag, ca sa vezi ca omul Iubit se simte bine. Ideia de a scri despre importanta sarutului si ce cred altii despre el imi veni dupa ce am gasit un test interesant pe net"Ce spune sarutul despre tine", eu sint getbeget "C", incerca si tu sa vezi ce spune despre tine! http://www.kudika.ro/articol/relatii/4087/Ce-spune-sarutul-tau-despre-tine/pagina-2.html


Un comentariu: