18 august, 2010

Vacanta mea de maine incepe!!!!

Desi concediul a fost aprobat incepind din 16.08.2010, abia azi am "ajuns la capat" cu darile de seama si de maine practic incepe vacanta mea. Ador anume perioada de sfarsit de vara si inceput de toamna sa ma odihnesc..."Barhotnii Sezon" asa se spune la rusi(traducere"sezonul de catifea").E unic sezonul de felul sau, o combinatie de culori, Soarele nu arde asa tare...noptile racoroase...iar bronzul capatat in aceasta perioada e de durata!!! Alte noutati dupa ce revin! Voua Succes, Soare si Culoare in fiecare zi Va doresc! Ah da...si nu uita sa Zambesti...la urma urmei nu costa nimic. "O zi fara zambet e traita inzadar"spuse cineva...deci ZAMBESTE!!!!!!!!!!!!!!!!

O provocare de a zambi de la Pixar:))!!!

E unul din filmuletele animate ce imi place mult!!! Vizionare placuta!!!

06 august, 2010

Have You Ever Really Loved A Woman?

To really love a woman/ To understand her/ You got to know her deep inside/ Hear every thought - see every dream/ And give her wings - when she wants to fly/ Then when you find yourself/ Lying helpless in her arms/ You know/ You really love a woman/

04 august, 2010

Floarea soarelui-un soare mic!!!!!

Despre originea Florii-Soarelui exista o legenda ce spune: ca Clydie fiica regelui Babilonului, era indragostita de Apollo, zeul soarelui. Dar Apolo nu era indragostit de ea, ci de sora ei, Leucotho. Gelozia Clydiei a provocat moartea surorii ei, ea insasi, respinsa de Zeu, s-a transformat in Floarea Soarelui. Transformata intr-o floare, Clydie inca se mai uita dupa soare in fiecare zi. 
Floarea soarelui este simbolul de devotament fara margini!!!